Disclaimer

IKC Driemaster streeft naar actuele en correcte informatie op deze website.

Ondanks ons streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. U kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. IKC Driemaster aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IKC Driemaster.

Op deze website verwijst IKC Driemaster naar externe websites in de vorm van links. Deze verwijzingen zijn voor uw gemak aangebracht op deze website. IKC Driemaster is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de inhoud van) deze websites.

IKC Driemaster respecteert uw recht op privacy. Uw persoonlijke gegevens worden altijd met de grootste zorg behandeld. Voor statistische doeleinden worden verschafte gegevens van het bezoek aan deze website bijgehouden. Daarbij zullen echter nooit individuele gegevens worden gehanteerd.

Fout gevonden?
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om de juiste en meest actuele informatie op de website te zetten. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen toch foutjes voorkomen op de site. Wij zijn u erg dankbaar als u een fout wilt melden via het contactformulier of per e-mail aan info@drietandmail.nl