Het onderwijs van IKC Driemaster

IKC Driemaster ligt op een mooie plek in de Vogelbuurt, een rustige buurt met veel ‘groen’.

De onderwijsgroepen van IKC Driemaster zijn gevestigd in het grote gebouw. Oorspronkelijk is dit schoolgebouw in 1953 gebouwd, in 2013 is het van binnen geheel verbouwd.

Wilt u eens komen kijken hoe de kinderen bij ons leren en spelen dan bent u van harte welkom. U kunt bellen, mailen of even langs komen om hiervoor een afspraak te maken. We informeren u graag over onze werkwijze en uiteraard hoort daar een rondleiding door onze school bij. Voor uitgebreide informatie kunt u de IKC- gids en het kleuterboekje raadplegen.

Alle kinderen verdienen een passende plek in het onderwijs. Binnen passend onderwijs werken we samen om dit voor elk kind zo goed mogelijk te bieden. Dit overzicht geeft een beknopt beeld van de ondersteuning die ons IKC – onderwijs- kinderen kan bieden. Vooral als het om specifieke ondersteuningsbehoeften gaat. Of een school/IKC voor een kind de juiste plek is zal altijd uit een individueel gesprek over de behoefte van het kind blijken. Dit overzicht is een samenvatting van het SchoolOndersteunings-Profiel (SOP) en biedt een eerste richting.

POS Ouderrapport 2020-2021