Beste Pretkenners,

Maandag 10 februari wordt de feestweek geopend. De prins en prinses gaan alle klassen rond om zich voor te stellen. Wij krijgen deze week vier zotte opdrachten. Iedere dag komen de prins en prinses controleren wie de opdracht heeft uitgevoerd. Deze hangen binnenkort in school en zullen we in de weekmail zetten.
Vrijdag 14 februari is het weer zover: dan gaan de poorten van de “Prettent” open! We hopen dat de kinderen verkleed en geschminkt op school komen. We zouden het leuk vinden als de kinderen verkleed komen rondom het thema van dit moment. “We varen door de tijd.” Denk aan vroeger: piraten, prinsessen, jonkvrouwen, ridders, dino’s, ontdekkingsreizigers, etc..
Feestvieren met zoveel kinderen maakt enkele regels nodig:
 Geen confetti op school.
 Geen gevaarlijke attributen zoals zwaarden, dolken en pistolen.
 Geen spuitbussen met serpentines of haarspray.
Dagprogramma:
Om 8.30 uur worden de kinderen in hun eigen klas verwacht. Rond 9.00 uur gaan we in polonaise naar de Prettent en zullen de prins en prinses het grote pretkennersfeest openen. Dat wordt heerlijk hossen en springen.
Je moet zelf een tussendoortje en je lunch meenemen, maar je krijgt van school ook nog wat lekkers.
De Krabbetukkers komen bij ons langs op school. Wij hebben geen optocht in de buurt. Het wordt weer een groot en gezellig feest!
We sluiten met de kinderen gezamenlijk af en om 14.00 uur zullen de poorten van de “Prettent” weer sluiten.
Samen gaan we er een te gekke dag van maken!
Tot vrijdag 14 februari in de prettent!
Alaaf, Alaaf, Alaaf.
De carnavalscommissie