Buitenschoolse opvang

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen van 4 tot 12 jaar van alles te doen en te beleven. Ons IKC biedt voorschoolse en naschoolse opvang.

​Op onze buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen van 4 tot 12 jaar van alles te doen en te beleven. Ons IKC biedt voorschoolse en naschoolse opvang.

Voorschoolse opvang

Onze voorschoolse opvang vindt u in het gebouw waar ook een kleutergroep is gevestigd.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 06.30 – 08.30 uur.

Voorschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40 weken contract. Daarnaast behoort flexibele opvang ook tot een van de mogelijkheden.

Tijdens de voorschoolse opvang eten de kinderen een ontbijt waarna ze buiten of binnen kunnen spelen: bijvoorbeeld een boekje lezen of een spelletje spelen. Zo beginnen ze ontspannen aan de dag.

De IKC-medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op de groep zijn.

Link naar de locatie pagina van VSO IKC Driemaster: https://skdh.nl/vso-ikc-driemaster/

 

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang vindt plaats bij IKC Driemaster locatie Schootenweg 2E in het park Quelderduijn (voorheen BSO Sportcity).

De naschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf einde onderwijstijd tot 18:00 uur. Op aanvraag zijn ruimere openingstijden mogelijk.

Naschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40 of 52-weken contract. Daarnaast is er vakantieopvang en flexibele opvang mogelijk. Voor tarieven en kinderopvang toeslag zie onder “voor ouders” of de website van de belastingdienst onder kinderopvangtoeslag

De kinderen worden met de BSO-bus of lopend naar de naschoolse opvang gebracht. BSO Driemaster ligt midden in het groen en heeft een grote buitenruimte voor sport- en spelactiviteiten.

De naschoolse opvang werkt met dezelfde thema’s als het onderwijs van IKC Driemaster. De IKC-medewerkers bieden activiteiten aan die passen bij het thema, de interesses en de belevingswereld van de kinderen. Zo krijgen de kinderen voldoende mogelijkheden om te onderzoeken en te ontdekken. Op deze manier leren zij spelenderwijs.

Link naar de locatie pagina van BSO IKC Driemaster: https://skdh.nl/buitenschoolse-opvang-ikc-driemaster/