Het thema dit jaar was ‘Dichtbij ieder kind’. Een deel van de opbrengst van de kinderpostzegelverkoop ging naar de 8500 Nederlandse kinderen die in de vrouwen- of daklozenopvang zitten.

Kinderpostzegels zette in voor 8.500 kinderen die in Nederland in een daklozen- of vrouwenopvang wonen. De begeleiding in de opvang is vooral gericht op volwassenen. Voor kinderen is er meestal weinig aandacht. Ze hebben er geen eigen kamer en geen privacy, er is nauwelijks speelgoed, ze mogen vaak hun vriendjes niet meenemen, hebben hun huisdieren achter moeten laten en mogen ook niet zorgeloos buiten spelen. Geen ideale omstandigheden waarin een getraumatiseerd kind de kans krijgt zich te ontwikkelen. 

Het andere deel van de opbrengst was bedoeld voor een lokaal doel. En dit jaar was het onze eigen schoolbibliotheek! Wij hebben voor 1000 euro mooie en leuke boeken kunnen aanbesteden!

We zijn super trots op alle kinderen die langs de deuren zijn gegaan om kinderpostzegels te verkopen! We willen ook alle mensen bedanken die hebben gekocht!