Openingstijden IKC Driemaster

Het IKC is het hele jaar van 06.30-18.00 uur geopend.

Het IKC is het hele jaar geopend van 06.30-18.00 uur. Op aanvraag zijn ruimere openingstijden mogelijk.

Voorschoolse opvang

Voordat het onderwijs begint om 08.30 uur, opent de Voorschoolse Opvang (VSO) vanaf 06.30 uur haar deuren. Op de voorschoolse opvang wordt gezorgd voor ontbijt. De kinderen worden op tijd naar hun groep gebracht (u kunt uw kinderen hier voor de VSO aanmelden).

Onderwijstijden

De onderwijstijden van IKC Driemaster zijn voor alle kinderen hetzelfde. Er wordt gewerkt volgens een continurooster waarbij de kinderen tussen de middag gezamenlijk eten in de groep.

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 14.00 uur

De middagpauze maakt deel uit van de tijd die kinderen in het IKC doorbrengen.

De kinderen nemen hun eigen lunchpakket mee, eten gezamenlijk in de groep en gaan daarna een kwartier buiten spelen. Zo is er meer rust na het middageten in de groep. De kinderen blijven in het ritme en kunnen zich beter concentreren.

Naschoolse opvang

Vanaf 14.00 uur wordt er Buitenschoolse Opvang (BSO) aangeboden in BSO Driemaster (voorheen BSO Sportcity), gelegen aan de Schootenweg, in het Sportcentrum (Quelderduyn). De IKC-medewerkers komen de kinderen ophalen. De BSO is open tot 18.00 uur. Op aanvraag zijn ruimere openingstijden mogelijk. U kunt zich hier aanmelden voor de BSO.

Kinderopvang

Voor de kinderen van 0 – 4 jaar is er kinderopvang van maandag tot en met vrijdag van 06.30–18.00 uur. Op aanvraag zijn ruimere openingstijden mogelijk.

Er is een baby-dreumes groep waar kinderen van 0-2 jaar opgevangen worden en een peutergroep, waar kinderen van 2-4 jaar opgevangen worden.

U kunt uw kind(eren) hier aanmelden voor de kinderopvanggroepen.

IKC Driemaster Den Helder - Kinderopvang