Voor het eerst werd dit jaar de verjaardag van Sint Nicolaas op IKC Driemaster gevierd. Gelukkig wist de Sint deze locatie ook te vinden en zeker met hulp van de TomTom Piet. Deze piet gaf aan dat je nooit kan verdwalen en altijd goed uitkomt als je alsmaar rechtdoor gaat en op het eind rechtsaf, een wijze les!

Op de foto is te zien dat de Sint met zijn pieten per bakfiets aankwam. Het was ten slotte “heel Holland bakt” en dan is een echte Bakfiets natuurlijk het beste vervoersmiddel.De pieten waren nog maar net klaar met hun pepernotenbakwedstrijd en hadden nog geen tijd gehad om zich fatsoenlijk te verkleden. Het mocht de pret niet drukken en ook met koksmutsen in plaats van baretten werd het een grandioos feest.

De pieten hadden gelukkig ook nog even tijd om de allerkleinsten van ons IKC te bezoeken. Na even wennen waren de kinderen dol enthousiast en wilden eigenlijk wel gewoon de hele dag bij piet blijven.

Al met al een heel gezellig feest met tot slot een gezamenlijke dans in de speelzaal, waar Sint voorop ging in een echte polonaise.

De wijze les die Sint Nicolaas ons nog mee wilde geven voor hij morgen weer terug naar Spanje gaat; Stoute kinderen bestaan niet, alleen maar ondeugende. En ook de grote mensen zijn vroeger klein geweest en dus ook wel ondeugend.